Zenka

Een origineel en uniek concept, een montuur met clips voor al je wensen.

Eenvoudig en slim, de concepten Face & Cie 1 en 2 bieden eindeloze mogelijkheden. De clips versieren de voorkant van je montuur, waardoor het direct verandert in een nieuwe, stijlvolle, verrassende of gedurfde bril.

Met een simpele klik verandert je het uiterlijk van je bril.

Een clip, het is magisch! De veelheid aan vormen en kleuren zorgt ervoor dat je in harmonie bent met je outfit van de dag. Face & Cie vergezelt je huidige wensen met de modetrends van elk seizoen. Een glamoureuze, eigentijdse, gedurfde, stijlvolle of ultra-chique collectie, zeker het ontdekken waard!

Wie van variatie houdt in zijn outfits, houdt er ook van om ze elk seizoen te veranderen. Daarom vernieuwt Face & Cie regelmatig zijn collecties om altijd mee te zijn met de nieuwste trends. Glamoureus met een sensueel rood, ultra-chic in zwart of goud, trendy street-art stijl of artistiek met een kleurrijk patroon. Jouw bril zal een goed gevulde garderobe hebben!

Face & Cie, gemaakt in Frankrijk, staat garant voor kwaliteit. De monturen zijn gemaakt van TNG en inox, hoogwaardige, sterke en ultralichte materialen.

Bekijk de volledige collectie op www.zenka.fr.

ZENKA
ZENKA
Face&Cie
Zenka
Zenka
Zenka
Zenka
Zenka
Face&Cie
Zenka
ZENKA
ZENKA
Zenka
Zenka
Zenka
Zenka
Zenka
Zenka

Wenst u meer informatie over Face&Cie?

Contacteer ons