Blackfin

BlackfinBlackfinBlackfinBlackfinBlackfinBlackfinBlackfinBlackfinBlackfinBlackfinBlackfinBlackfinBlackfinBlackfinBlackfinBlackfinBlackfinBlackfin

Blackfin – uitsluitend monturen gemaakt van Titanium

Een Italiaans verhaal dat 43 jaar geleden begon in Agordo, maar vandaag reeds de Dolomieten voorbij om hun verhaal aan de hele wereld te vertellen.

Japans titanium, Italiaans talent

Blackfin koopt zijn grondstoffen altijd bij de beste Japanse producenten en modelleert dit buitengewoon materiaal in Italië, gebruik makend van elk voordeel en elke eigenschap van dit uniek materiaal.

Titanium is 40% lichter dan staal, maar wel even resitent. Het is een technologisch lichtgewicht, duurzaam, biocompatibel, niet giftig en non-allergeen materiaal.

Een volledige Italiaanse uitmuntendheid

Elk Blackfin montuur is volledig ontworpen en gefabriceerd in Italië: een directe en strategische keuze zodat ze alle productiestappen kunnen controleren en elk detail kunnen opvolgen, zodanig dat iedereen kan zien wat de juiste betekenis is van het woord “kwaliteit”.

Buitengewone kleuren

Blackfin is een icoon van technologie en kleur.

De veelvoudige handgemaakte tinten, benadrukken het goed gedefinieerde karakter van het montuur, wat het opmerkelijk uniek maakt.

Enkel Blackfin heeft ultraflexible veren

Blackfin is het enige product op de markt dat zo’n ultra dunne veren (5/10 van een mm) in het kostbare beta-titanium aanbiedt. Dit technisch snufje zorgt voor een uitstekend comfort door zijn extreme flexibiliteit en de mogelijk tot aanpassing van de veren.

Swordfish, het revolutionair veeruiteinde

Het gepatenteerd Swordfish veeruiteinde is de perfecte aanvulling bij de ultra flexibele veren in beta-titanium .

Het geeft u de mogelijkheid om manueel de lengte van de veren aan te passen en deze tegelijk aan het gelaat aan te passen en dit in enkele seconden.

Blackfin is er zich bewust van dat niet elke vorm van een gelaat hetzelfde is en daarom zijn de veeruiteinden niet gestandardiseerd.

Volledig biocompatibel

Titanium is een volledig niet-giftig en hypoallergeen materiaal evenals als de andere materialen van elk Blackfin montuur. Blackfin elimineert elke allergische reactie aan nikkel die bij andere metalen monturen wel kan voorkomen. Zij gebruiken eveneens milieuvriendelijke neusplaketten.

Laser markeringen

Blackfin is een montuur voor al wie niet vertrouwd is met het woord “alledaags”. Daarom hebben ze de traditionele inktmarkeringen vervangen door graveringen gemaakt met de anodische laser technologie. Hierdoor zijn ze de enige die deze markeringen met iriserende reflecties kunnen aanbieden; een synoniem voor uniek en elegantie.

Voor de volledige collectie: www.blackfin.eu

Blackfin
Blackfin
Blackfin
Blackfin
Blackfin
Blackfin
Blackfin
Blackfin
Blackfin
Blackfin
Blackfin
Blackfin
Blackfin
Blackfin
Blackfin
Blackfin
Blackfin
Blackfin


Wenst u meer informatie?

contacteer-ons